DobroDošli Na Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalLatest imagesRegistracijaLogin

Istinita ali i poucna

Go down 
2 posters
AutorPoruka
DeMirel
Team Leader
Team Leader
DeMirel

Broj komentara : 333
Mjesto : Sarajevo

Istinita ali i poucna Empty
KomentarNaslov komentara: Istinita ali i poucna   Istinita ali i poucna EmptySat Oct 03, 2009 9:59 pm

Bila djevojka koja je samu sebe mrzila zbog toga što je bila slijepa. Ona je mrzila svakog osim svog voljenog momka. On je uvijek bio tu za nju. Rekla mu je:"Kad bih samo mogla da vidim svijet, udala bih se za tebe."

Jednog dana, neko donira par očiju za nju. Kada su joj odstranili zavoje mogla je da vidi sve, uključujući i svog momka.

On je upita: "Sada kad vidiš svijet hoćeš li se udati za mene?"
Ona ga pogleda i uoči da je on slijep. Prizor njegovih zatvorenih očnih kapaka je šokira. Nije to očekivala. Sama pomisao da ih mora gledati čitav svoj život povede je da odbije da se uda za njega.

Njen momak ode u suzama i nekoliko dana kasnije napisa joj pismo:
" Dobro čuvaj svoje oči, draga moja, jer prije nego što su bile tvoje, te oči su bile moje."
Na vrh Go down
https://khanwarsbosna.bosnianforum.com
BHFanaticos
Team Leader
Team Leader

Broj komentara : 61

KomentarNaslov komentara: Re: Istinita ali i poucna   Istinita ali i poucna EmptyWed Oct 14, 2009 8:34 pm

tuzna brate,,al naravno poucna,,,da svako cijeni ono stoo ima,,,
Na vrh Go down
DeMirel
Team Leader
Team Leader
DeMirel

Broj komentara : 333

KomentarNaslov komentara: Re: Istinita ali i poucna   Istinita ali i poucna EmptyThu Oct 15, 2009 8:26 am

normala,.,,,, Istinita ali i poucna 375211
Na vrh Go down
https://khanwarsbosna.bosnianforum.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Istinita ali i poucna   Istinita ali i poucna Empty

Na vrh Go down

Istinita ali i poucna
Na vrh 
Stranica 1/1